Amateurs voor amateurs 2018

Amateurs voor amateurs 2018, zondag 10 juni: een succes!

De 24 e editie van dit Open Podium voor amateurmusici was weer een groot succes. Reeds om 9.30 uur kwamen de eerste muzikanten binnen om zich te installeren. Al snel liep de hele zaal vol en kon het publiek genieten van een heel gevarieerd programma met uiteenlopende groepen musici. Van vroege barok tot 21 e eeuwse muziek, van alles kwam voorbij, zelfs de premiere van een compositie die door de componist zelf werd gespeeld. Een blaasquintet, zangers, pianisten, een Balkanensemble, fluitensembles, alles van een heel hoog niveau. Te veel om alle namen en componisten op te noemen. Het complete programma is te vinden op de website van de Bornse Synagoge.
Plezier in het muziek maken stond voorop. Het was puur genieten in een ontspannen sfeer. Er was tussen de optredens door gelegenheid om koffie of thee te drinken en gezellig bij te praten. Tussen de middag bleven zo’n 15 mensen voor de lunch. Om 17.00 uur was de laatste muzikant aan de beurt en na afloop gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. Dit ter afsluiting van het seizoen 2017/ 2018
In 2019 de 25 e editie, een traditie om in ere te houden.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.