Expositie: Daniëlle Spoelman

Forgather

27 oktober t/m 22 december

op de zondagen 14 – 17 uur

Daniëlle Spoelman is tekenaar en mixed-media artist. Ook in haar ruimtelijke werk komt de tekening vaak terug. Tekenen is voor haar de meest directe manier om hoofd, hart en hand met elkaar te verbinden.

In haar werk onderzoekt Daniëlle in hoeverre wij bewust en/of onbewust leven. In deze expositie behandelt ze de relatie tussen mensen en natuur. In sprookjesachtige beelden lijken mens en dier opgenomen te worden in een bosachtige omgeving, terwijl zij zich amper van elkaar bewust lijken te zijn.

‘Wij zijn allemaal op zoek naar zingevende verhalen, dat is wat ons doet uitstijgen boven het dieren- en plantenrijk. De natuur zou daarin wel eens van veel grotere betekenis kunnen zijn dat wij ons realiseren’.

www.daniellespoelman.nl

Entree: gratis

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.