Voorstelling: Godfried Beumers

Voorstelling: Godfried Beumers

Dwaas, een solo in vier monologen

In DWAAS is de middeleeuwse Francesco di Assisi weliswaar het centrale personage, maar de populaire heilige vervult zelf geen enkele actieve rol – hij wordt niet eens opgevoerd. Drie imaginaire tijdsgenoten – een brallerige legerkapitein, een eeuwig jonge minnaar en een bange knecht – als ook zuster Dood vertellen zonder enige schaamte over deze wereldberoemde Italiaan, over zijn tijdgenoten en het tijdsgewricht waarin hij leefde. Dat alles gezien door de ogen van een dwaas.
Godfried Beumers is een volbloed theaterbeest. Vijftig jaar geleden begonnen als veelzijdig poppenspeler. Hij speelde met maskers, vertelde sprookjes, zong, ontwierp kostuums. Nu legt hij zich toe op het herschrijven van ‘grootse verhalen uit de wereldliteratuur’, zoals Ramayana, Gilgamesj, en een dwaze kijk op Franciscus.
Zittend op een kruk, met slechts enkele attributen en verder alleen maar zijn beeldende taal en mimische vermogens.

Voor meer informatie: www.godfriedbeumers.nl/?Verteller

Entree: 13,50 euro

U kunt kaarten bestellen door een mail te sturen naar: reserveren@bornsesynagoge.nl

In verband met de Coronamaatregelen moeten we weten:
• Hoeveel kaarten u wilt bestellen
• Bij meerdere kaarten voor dezelfde uitvoering: behoort u tot een zelfde huishouden
• Uw telefoonnummer
• Uw IBAN nummer (nodig voor terug storting indien een voorstelling wordt afgelast)
Na bevestiging door ons kunt u betalen op rekeningnummer: NL15 RABO 0145 6085 22 onder vermelding van uw Naam, ‘Kaartverkoop‘ en Datum voorstelling.

Bij binnenkomst stellen we u enkele vragen en vragen we uw naam om tracering in geval van een coronabesmetting mogelijk te maken.